Picture
Frica de singuratate este una din cele mai presistente si profunde frici care ne incearca si care are un impact major in calitatea relationarii cu ceilalti.
Orice relatie care isi are baza pe frica de singuratate este hranita din compromisuri, minciuni si tensiuni.

Cand depasim frica de singuratate ne bucuram relaxati de sucul propriului suflet in compania celorlalti si ne putem oferi asa cum suntem nemaifiind nici o miza generatoare de presiune in spatele manifestarii noastre...miza care pana atunci ne obliga la masti, povesti si jocuri de scene chinuitoare si greu de intretinut.

Orice relationare devine greoaie si imposibila cand este incarcata de alta miza decat aceea de a conecta si a-l cunoaste pe celalalt pentru a ne bucura de ce avem de oferit mai bun unul altuia...respectand alegerile celuilalt. Ori cand suntem prizonierii fricii, natura mizei cu care ne angrenam intr-o relatie este posesivitatea si dominarea....frica ridica pretentii, asteptari de la partener si transforma rapid un teren fertil de bucurie, respect si relaxare comuna intr-o mlastina de tensiuni, frustrari si conflicte.
Ca barbat pot sa spun ca este greu de egalat frumusetea unei femei mature care si-a depasit frica de singuratate. Acea frumusete care izvoraste dintr-o incredere in sine care incarca cu putere si emana parfumul unei feminitatii exprimate natural, spontan.
Ca om pot sa spun ca depasirea fricii de singuratate are potential de a ne transforma in juvaiere care contamineaza in jur cu lumina si splendoarea propriei unicitati.

Nu te teme sa mergi singur, nu te teme sa-ti placa, iar oameni compatibili iti vor iesi in cale la timpul potrivit.
Leave a Reply.