Picture
O inima inghetata e ca un picior amortit...il tragi dupa tine ca si cum nu l-ai avea. Stii ca il ai, dar nu-l poti simti. In nemiscare si presiune se taie fluxul sanguin care hraneste piciorul. Abia dupa cativa pasi il poti simti si folosi. La fel si cu inima...Frica de a actiona este presiunea care taie curgerea energetica care hraneste inima. Deci iubirea trebuie practicata ca sa topim gheata, sa simtim ca avem o inima sa crestem prin ea din ce in ce mai mult. Singura crestere posibila este doar actionand prin inima cu iubre si compasiune.

A frozen heart is like a numb leg...you drag it around as if you don't have it. You know you have it, but you can't feel it. Pressure and non movement cuts the blood flow feeding the leg. Only after several steps you can feel your leg and use it. Same with the heart...Fear of acting is the pressure which cuts the energy flow feeding the heart. Therefore Love must be practiced to melt the ice, in order to feel we have a heart and grow more and more within it. The true growth is possible only through heart acting with love and compassion.

Peace and love!

 
Picture
Frica de singuratate este una din cele mai presistente si profunde frici care ne incearca si care are un impact major in calitatea relationarii cu ceilalti.
Orice relatie care isi are baza pe frica de singuratate este hranita din compromisuri, minciuni si tensiuni.

Cand depasim frica de singuratate ne bucuram relaxati de sucul propriului suflet in compania celorlalti si ne putem oferi asa cum suntem nemaifiind nici o miza generatoare de presiune in spatele manifestarii noastre...miza care pana atunci ne obliga la masti, povesti si jocuri de scene chinuitoare si greu de intretinut.

Orice relationare devine greoaie si imposibila cand este incarcata de alta miza decat aceea de a conecta si a-l cunoaste pe celalalt pentru a ne bucura de ce avem de oferit mai bun unul altuia...respectand alegerile celuilalt. Ori cand suntem prizonierii fricii, natura mizei cu care ne angrenam intr-o relatie este posesivitatea si dominarea....frica ridica pretentii, asteptari de la partener si transforma rapid un teren fertil de bucurie, respect si relaxare comuna intr-o mlastina de tensiuni, frustrari si conflicte.
Ca barbat pot sa spun ca este greu de egalat frumusetea unei femei mature care si-a depasit frica de singuratate. Acea frumusete care izvoraste dintr-o incredere in sine care incarca cu putere si emana parfumul unei feminitatii exprimate natural, spontan.
Ca om pot sa spun ca depasirea fricii de singuratate are potential de a ne transforma in juvaiere care contamineaza in jur cu lumina si splendoarea propriei unicitati.

Nu te teme sa mergi singur, nu te teme sa-ti placa, iar oameni compatibili iti vor iesi in cale la timpul potrivit.